Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Εσώρουχα - Μαγιό από την Αθηνά

[name=Αθηνά] [img=Author Image Url] [description=Αναζητώ τη μόδα στο εσώρουχο και το μαγιό.] (facebook=#) (youtube=#) (google-plus=#) (twitter=#) (linkedin=#) (instagram=#) (pinterest=#) (behance=#)



404

Sorry, this page is not avalable
Home

Latest Articles

Fitting Bra - Το σωστό μέγεθος για εμένα

0

Υπάρχει άραγε ιδανικό σουτιέν για μένα;



Αν ανήκεις και εσύ στις γυναίκες που δεν μπορούν να βρουν το σωστό νούμερο σουτιέν, μην ανησυχείς ήρθε η ώρα για το σωστό fitting!

Βήμα 1ο: Ξεκινήστε μετρώντας με μια μεζούρα την περιφέρεια του θώρακα, ακριβώς εκεί όπου τελειώνει το σουτιέν.

Βήμα 2ο: Μετρήστε την περιφέρεια του στήθους στο ύψος των θηλών. 


Το νούμερο του σουτιέν προκύπτει από αυτές τις δύο μετρήσεις. Συμβουλευτείτε τον παρακάτω πίνακα και ανακαλύψτε το νούμερο σας.


Και τώρα που βρήκατε το σωστό νούμερο ήρθε η ώρα για τα 5 βασικά βήματα που εξασφαλίζουν την απόλυτη εφαρμογή του σουτιέν.

1. Καθώς φοράτε το σουτιέν σκύψτε ελαφρά προς τα εμπρός , αφήνοντας το στήθος να εφαρμόσει φυσικά μέσα στην cup. Κουμπώστε το σουτιέν στην τελευταία σκάλα προς τα έξω.

2. Το στήθος θα πρέπει να εφαρμόζει ακριβώς μέσα στις cups, χωρίς να προεξέχει από μπροστά ή το πλάι. Επίσης δεν πρέπει να υπάρχει κενό ανάμεσα στο στήθος και την ενίσχυση.

3. Προσαρμόστε τις τιράντες στο σωστό μήκος μέχρι να νοιώσετε άνετα. Τοποθετώντας το χέρι σας κάτω από την τιράντα, θα πρέπει να εφαρμόζει ακριβώς χωρίς να αφήνει σημάδι στον ώμο.

4. Σηκώνοντας τα χέρια ψηλά με μια σχετική ελευθερία κινήσεων, θα πρέπει η μπανέλα και η φάσα της πλάτης να μένουν στην θέση τους.

5.Ένα πολύ απλό αλλά σημαντικό βήμα! Βεβαιωθείτε κοιτώντας τον καθρέφτη, ότι το στήθος σας εφαρμόζει τέλεια, ικανοποιώντας τις ανάγκες και το style σας. Η ιδανική εφαρμογή ενισχύει την άψογη εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση σας...



Εύκολο δεν ήταν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου