Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Εσώρουχα - Μαγιό από την Αθηνά

[name=Αθηνά] [img=Author Image Url] [description=Αναζητώ τη μόδα στο εσώρουχο και το μαγιό.] (facebook=#) (youtube=#) (google-plus=#) (twitter=#) (linkedin=#) (instagram=#) (pinterest=#) (behance=#)



404

Sorry, this page is not avalable
Home

Latest Articles

Sports Bra - Ladies!

0

 Give your body the support it needs!



Τα αθλητικά σουτιέν έχουν σχεδιαστεί για να μας κρατούν άνετες ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προπονούμαστε!

Ένα καλό αθλητικό σουτιέν θα πρέπει να προσφέρει καλή στήριξη, ελευθερία κινήσεων και να επιτρέπει το δέρμα να αναπνέει. Όσο σημαντική είναι η σωστή επιλογή σουτιέν ανάλογα με το είδος της δραστηριότητας, άλλο τόσο σημαντικό είναι να εφαρμόζει και σωστά. 



Τα παρακάτω tips μπορούν να σε βοηθήσουν να επιλέξεις το σωστό:

  • Θα πρέπει να είναι σταθερό, αλλά να μην πιέζει, να εφαρμόζει πλήρως το στήθος μέσα στις cups και οι τιράντες να εφαρμόζουν σωστά στους ώμους χωρίς να αφήνουν σημάδια.

  • Το ποιο είναι το καλύτερο για σένα εξαρτάται κυρίως από τις δικές σου ανάγκες. Υπάρχουν αθλητικά σουτιέν εντατικής και μεσαίας άθλησης ακόμα και μπουστάκια με ή χωρίς ραφές που προσφέρουν σταθερό κράτημα και ταυτόχρονα δεν νιώθετε ότι τα φοράτε!



Το αθλητικό σουτιέν έχει και την ιστορία του.






Ανακάλυψέ τα ΕΔΩ!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου